Arrangementen

De Vreemde Vogel helpt graag bij het samenstellen van arrangementen, bij zowel overnachtingen als bij feesten en vergaderingen. Wij houden van combineren!

Enkele arrangementen als voorbeeld of bespreek met ons de mogelijkheden.

Zaalverhuur arrangementen (vanaf 20 personen)

High Tea of High Wine (vanaf 6 personen), Buffet, BBQ, borrel en feestavond. Voor vrienden, familie of buren.

Arrangementen

Trouwlocatie (alles op 1 plek)

De Vreemde Vogel is een trouwlocatie van de gemeente Vlaardingen, waardoor het mogelijk is om de hele bruiloft op één locatie te laten plaats vinden. Ook is het mogelijk om buiten te trouwen onder de witte stertent. Met de dierenweide, speeltuin, schommelstoelen, giga-zandbak en pizza-oven is De Vreemde Vogel ook een zeer kindvriendelijke feestlocatie.

Kinderfeestjes

Kinderen kunnen hun verjaardag vieren op het terrein van De Vreemde Vogel. Alle kinderfeestjes duren +/- 2,5 uur en zijn inclusief lunch (limonade, patat met mayonaise en kipnuggets en een waterijsje) en als pauze een glas limonade en wat lekkers. De tafel is versierd en de slingers hangen op voor de jarige, ook krijgt de jarige nog een klein cadeautje mee naar huis.

Met of zonder begeleiding?
Er zijn verschillende kinderfeestjes: zowel met begeleiding van de ouders als met externe begeleiding.

Te reserveren op zaterdagochtend of in de vakanties. Bij slecht weer kan slechts een deel van de spelletjes binnen plaatsvinden.

Kinderfeestjes

Vergaderen of zakelijke borrel

Op zoek naar een inspirende en persoonlijke vergaderlocatie in de omgeving van Rotterdam, Den Haag en Delft met gratis parkeergelegenheid? Kom vergaderen tussen de giga-struisvogels of de vogelhuizen.

De Vreemde Vogel biedt 2 vergaderzalen die van alle gemakken zijn voorzien en kan voor zowel de lunch, diner, borrel of High Tea zorgen. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden voor een actieve break in de omgeving. Neem voor meer informatie contact op.

Vergaderarrangementen

Slaap Arrangementen (bij overnachting naar keuze)

Bereid je verblijf uit met het Wellness, Dierentuin, Culinair of Mountainbike Arrangement!

De volgende arrangementen zijn te boeken bij één of meerdere overnachtingen naar keuze. In het reserveringssysteem zijn deze direct te boeken. Deze arrangementen hebben enige voorbereiding  nodig en zijn daarom niet altijd op de dag zelf te reserveren.

Arrangementen bij overnachting

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Vragen?

Bel ons gerust, wij beantwoorden graag al je vragen en helpen je bij je boeking.

010-3415025