Feest

  • Kampvuur

Van een verjaardag tot kraamborrel

De voormalige boerderij, het tuinhuis en het terras zijn ieder geschikt voor vele gelegenheden (tot 120 personen) en het hele jaar geopend. Of combineer je bezoek tot een geheel verzorgd weekend.

De Vreemde Vogel heeft 2 zalen die privé gehuurd kunnen worden:

Grote zaal

De oude boerderijstal met eigen bar is geschikt voor 120 personen. Ideaal voor bijvoorbeeld een borrel of feestavond. Bij mooi weer kunnen gasten heerlijk genieten op het meest zonnige terras van Vlaardingen. Een deel van het terras wordt voor privégebruik van de groep afgezet.

Tuinhuis

De serre is een mooie lichte ruimte en geeft een "midden in de tuin"gevoel met uitzicht over het terras aan het water. Het Tuinhuis is geschikt voor privé-diners tot 38 personen. Bij mooie weer kunnen alle deuren open en wordt een deel van het terras ook voor privégebruik afgezet.

Groepen 7 dagen per week
Buiten de openingstijden van het Tuincafé (weekenden en vakanties) is het mogelijk om te reserveren vanaf 20 personen.

Privégebruik en toch geen zaalhuur
De Vreemde Vogel berekend geen zaalhuur, alleen het eten en drinken wordt berekend. Een  reservering voor een privégroep kan vanaf 20 personen. We hanteren wel een drankjesarrangement.

Arrangementen
De Vreemde Vogel helpt graag bij het samenstellen van een mooi programma. Of het nu een tapas-buffet met ondergaande zon is of een stamppotbuffet met de ijsmuts nog op. Bekijk alvast onze arrangementen als voorbeeld en bespreek met ons de mogelijkheden.

Kindvriendelijk

Naast de bijzondere slaapplekken, maken de dierenweide, speeltuin, schommelstoelen, giga-zandbak, kindervermaak en pizza-oven De Vreemde Vogel ook een kindvriendelijke feestlocatie.

Overnachten

De Vreemde Vogel heeft 10 bijzondere slaapplekken (zoals een Vliegtuig groot Vogelhuis of pipowagen) met de service van een hotel en de kleinschaligheid van een B & B. Alle Buitenkamers hebben prive-sanitair, opgemaakte bedden, verwarming en zijn inclusief ontbijt.

Parkeren

Parkeren kan gratis op ons eigen parkeerterrein.

Interesse?

Neem dan vrijblijven contact met ons op. Wij denken graag mee!

Voorwaarden

Wij staan voor je klaar

Een feest, vergadering of bruiloft is bij ons in goede handen. Graag maken wij een vrijblijvende offerte voor je.

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

010-3415025

Faciliteiten

Bij alle zalen geniet je van de volgende luxe:

  • Gratis parkeren
  • Gratis wifi
  • Beamer
  • Speeltuin
  • Dierenweide
  • Een team dat graag meedenkt

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.