Trouwlocatie

Een bruiloft bij De Vreemde Vogel in Vlaardingen

De Vreemde Vogel is een officiële en inspirerende trouwlocatie van de gemeente Vlaardingen, waardoor jullie hele bruiloft op één locatie kan plaats vinden.
Willen jullie graag buiten trouwen? De voormalige boerderij heeft een feestzaal met groot zonnig terras en grote tuin. Het buitenleven, maar vooral jullie persoonlijke wensen staan bij ons centraal!

Persoonlijke service
De huiselijke en ongedwongen sfeer en persoonlijke service staan bij ons voorop! Wij denken graag met jullie mee. We zijn stiekem ceremoniemeesters in hart en ziel, met veel ervaring.

Van ceremonie tot overnachting
De Vreemde Vogel kan de gehele dag voor jullie verzorgen, zodat alles op 1 locatie kan plaatsvinden.
- Officiële trouwceremonie (ook buiten)
- Lunch, borrel, diner en ontbijt
- Feest voor 160 personen met eigen bar
- Groot zonnig terras met prikverlichting en kampvuurtje
- 10 Bijzondere Buitenhuisjes voor 43 personen
- Roeibootje voor romantisch vertrek over het water

Eerlijke ingrediënten
Al het eten wordt speciaal voor onze gasten bereid door onze chef-koks, waardoor gasten de volledige vrijheid hebben om het menu zelf samen te stellen. We hebben groenten en kruiden uit eigen moestuin en kiezen voor eerlijk vlees en vis, dat proef je!Bekijk onze arrangementen als voorbeeld en bespreek met ons de mogelijkheden.

Festival-bruiloft
Wil je een eigen festival organiseren rondom jullie huwelijk? Ook dat kan bij De Vreemde Vogel. Het 1,6 hectare groot terrein biedt veel mogelijkheden voor extra tenten, kraampjes en feestelijkheden.

Overnachten
De Vreemde Vogel heeft 10 bijzondere slaapplekken (zoals een Vliegtuig groot Vogelhuis of pipowagen) met de service van een hotel en de kleinschaligheid van een B & B. Alle Buitenkamers hebben privé-sanitair, opgemaakte bedden, verwarming en zijn inclusief ontbijt.

Trouwen met kinderen
Naast de bijzondere slaapplekken, maken de dierenweide, speeltuin, schommelstoelen, giga-zandbak, kindervermaak en pizza-oven De Vreemde Vogel ook een kindvriendelijke feestlocatie.

Locatie
De Vreemde Vogel ligt aan de rand van Vlaardingen in natuurgebied Midden-Delfland in Zuid-Holland, op een prachtige groene plek. Centraal tussen Rotterdam, Delft en Den Haag met eigen en gratis parkeergelegenheid.

Interesse?
Het is handig om een afspraak te maken om jullie ideeën te bespreken, zodat wij voor jullie een passende offerte kunnen maken. We zijn juist ook in het weekend aanwezig voor afspraken.

Recensies

Eerdere bruiloftsgasten schreven dit over ons: klik hier

Voorwaarden

Wij staan voor je klaar

Een feest, vergadering of bruiloft is bij ons in goede handen. Graag maken wij een vrijblijvende offerte voor je.

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

010-3415025

Faciliteiten

Bij alle zalen geniet je van de volgende luxe:

  • Gratis parkeren
  • Gratis wifi
  • Beamer
  • Speeltuin
  • Dierenweide
  • Een team dat graag meedenkt

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.